HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο με πρακτικές Τεχνικές Μεϊκάπ από το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Σεμινάριο με πρακτικές Τεχνικές Μεϊκάπ από το Επιμελητήριο Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο σεμινάριο μεϊκάπ –makeup- διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, με εισηγήτρια την έμπειρη επαγγελματία Δέσποινα Ατσάλη και αντικείμενο τα πρακτικά μυστικά του make up.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η επαγγελματική και εξειδικευμένη κατάρτιση στο μακιγιάζ, καθώς και η απόκτηση τεχνογνωσίας και εφοδίων στο χώρο του makeup art.

Οι συμμετέχοντες στο εργαστηριακό αυτό σεμινάριο θα διδαχθούν τις τεχνικές ανάδειξης χαρακτηριστικών, κάλυψης ατελειών – ρυτίδων, διατήρησης ομορφιάς – φρεσκάδας, κάλυψης μαύρων κύκλων. Παράλληλα θα μυηθούν στις τεχνικές του Πρωινού, απογευματινού και βραδινού μακιγιάζ και του σχηματισμού φρυδιών.

Χρόνος Διεξαγωγής:  Τετάρτη 01/07, Δευτέρα 6/07 & Τετάρτη 8/07, από έως 18:00μ.μ έως 21:15μ.μ (12 διδακτικές ώρες)

Εισηγήτρια: Δέσποινα Ατσάλη,  έχει ολοκληρώσει τα προγράμματα σπουδών σε δυο επαγγελματικές σχολές μακιγιάζ με εξειδίκευση σε πολλαπλούς τομείς της αισθητικής. Είναι πτυχιούχος της ιπποκράτειας σχολής αισθητικής με εξειδίκευση στο θέατρο, φωτογραφία, τηλεόραση, κινηματογράφο special effect, μόδα, χρωματολογία, μορφολογία προσώπου νυφικό, βραδινό. Επιπροσθέτως, είναι κάτοχος πτυχίου της σχολής Παπάζογλου με εξειδίκευση στη ονυχοπροσθετικη, μανικιούρ, πεντικιούρ, spa άκρων. Έχει επίσης παρακολουθήσει πολλαπλά επαγγελματικά σεμινάρια διορθωτικού μακιγιάζ medical make up, camouflage make up nail.

Δικαίωμα συμμετοχής: Το κόστος του προγράμματος είναι 75€ ανά συμμετοχή.

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302736 & 302730 κα. Μαίρη Βενιχάκη email [email protected] φαξ 2810-227189, [email protected] από 08:00πμ έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση