HomeΚΡΗΤΗΠοσότητα κοκαΐνης ετοιμαζόταν να διακινηθεί στις πιάτσες ναρκωτικών της Κρήτης

Ποσότητα κοκαΐνης ετοιμαζόταν να διακινηθεί στις πιάτσες ναρκωτικών της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμη πλήγμα στη διακίνηση ναρκωτικών κατάφεραν οι διωκτικές αρχές στα Χανιά, μετά τη σύλληψη ενός 37χρονου αλλοδαπού, ο οποίος «έφερε» στην Κρήτη  ποσότητα κοκαΐνης, προκειμένου να διοχετευθεί στις πιάτσες ναρκωτικών του νησιού.

Ο 37χρονος από την Αλβανία, ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά στα Χανιά. Φαίνεται όμως πως η δράση του ήταν ήδη γνωστή στις διωκτικές αρχές των Χανίων, και με συντονισμένη επιχείρηση νωρίς το πρωί, οι αστυνομικοί του έστησαν καρτέρι περιμένοντας τον να βγει από το χώρο του λιμανιού.

kokaini

Στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν και βρήκαν στις αποσκευές την ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας. Ο 37χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ η τοπική ΕΛΑΣ εξετάζει τις διασυνδέσεις του.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, νωρίς σήμερα το πρωί έγινε έλεγχος από τους αστυνομικούς στον 37χρονο, ο οποίος είχε στην κατοχή του 100 γραμμάρια κοκαίνης, και ένα κινητό τηλέφωνο που κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης επικοινωνίας αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση