HomeΚΡΗΤΗΣτη Φλώρινα ο Λ. Αυγενάκης για τα έργα υποδομής

Στη Φλώρινα ο Λ. Αυγενάκης για τα έργα υποδομής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα μεγάλα έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Δυτική Μακεδονία, αλλά και φορείς και στελέχη οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη, 11  Ιουνίου, ο  Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Το πρωί ο κ. Λ. Αυγενάκης επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας, κ. Στέφανο Μπίρο και στη συνέχεια τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, με τους οποίους συζήτησε για την πορεία μεγάλων έργων, αλλά και τα επόμενα έργα που προγραμματίζονται.

Στη συνέχεια ο κ. Λ. Αυγενάκης επισκέφθηκε το εργοτάξιο του έργου «Κάθετος  Άξονας της Εγνατίας Οδού, Φλώρινα- Νίκη», τα έργα του «Φράγματος Τριανταφυλλιάς» στη Φλώρινα και τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης από την Φλώρινα όπου βρίσκεται σε περιοδεία έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι υποδομές αποτελούν βασικό πυλώνα της ανάπτυξης. Συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο της κοινωνίας.

Ο, κατά τ’ άλλα «αριστερός», Υπουργός Υποδομών κ. Χ. Σπίρτζης κρύβεται στους εργαζομένους που ζητούν συνάντηση μαζί του για θεσμικά, κλαδικά, οικονομικά και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι οποίοι πρέπει να προβούν σε εξώδικα για να τον συναντήσουν.

Το ίδιο κάνει εδώ και περίπου 5 μήνες ως Υπουργός, κρυμμένος στο γραφείο του, χωρίς να έχει επισκεφθεί ούτε ένα εργοτάξιο, ούτε ένα σε εξέλιξη έργο, χωρίς να έχει κάνει την παραμικρή «αυτοψία» στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα έργα.

Ωστόσο, με περισσή αλαζονεία, εγκαλεί τη Νέα Δημοκρατία από τη Βουλή, που ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο για την πορεία των έργων στην Ελλάδα.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση