HomeΚΡΗΤΗΈγιναν αντιληπτοί και … συνελήφθησαν

Έγιναν αντιληπτοί και … συνελήφθησαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη χθες για κλοπή σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, από αστυνομικούς του Τμήματος Αρκαλοχωρίου, ένας 19χρονος Βούλγαρος.

Συγκεκριμένα ο νεαρός χθες τα ξημερώματα έκλεψε απο το αυτοκίνητο ενός 68χρονου ένα ραδιοσιντί, και τράπηκε αμέσως σε φυγή όμως έγινε αντιληπτός απο τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Μετά απο έρευνα των αστυνομικών ο 19χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ σε εξέλιξη είναι το προανακριτικό έργο το οποίο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, καθώς εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ακόμα μια σύλληψη όμως είχαμε σήμερα τα ξημερώματα στο Ηράκλειο απο αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας.

Στα χέρια των αρχών βρέθηκε ένας 30χρονος ο οποίος νωρίτερα είχε μπει στο σπίτι ενός 59χρονου προκειμένου να πάρει αντικείμενα αξίας.

Τελικά τράπηκε σε φυγή χωρίς να καταφέρει να πάρει μαζί του κάποιο αντικείμενο καθώς ο ιδιοκτήτης κατάλαβε ότι κάποιος βρισκόταν μέσα στο σπίτι όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν άμεσα.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση