HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση Αυγενάκη με τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών

Συνάντηση Αυγενάκη με τον Πρόεδρο του Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση του Τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών κ. Πέτρο Σκουλικίδη, μετά από αίτημα του Συνδικάτου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 10 Ιουνίου 2015.

Στη συζήτηση έγινε αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των μεταφορών, αλλά και σε προτάσεις για τη στήριξη και την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου των εμπορευματικών μεταφορών που όλη την προηγούμενη περίοδο οδήγησαν επιχειρήσεις στο κλείσιμο ή την μεταφορά τους σε χώρες του εξωτερικού.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συνεργασία του τομέα Μεταφορών της Ν.Δ. με το Συνδικάτο, προκειμένου να διατυπωθεί εκ νέου η προγραμματική θέση της Νέας Δημοκρατίας σε ότι αφορά τις χερσαίες εμπορευματικές μεταφορές, σύμφωνα με τις νέες ανάγκες και βασισμένη στα οφέλη που ο κλάδος πρέπει να παρέχει στους καταναλωτές, τους επαγγελματίες του κλάδου και την Εθνική Οικονομία., με κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά κριτήρια.

Όπως δήλωσε ο κ. Λ. Αυγενάκης: «Ο κλάδος των χερσαίων εμπορευματικών μεταφορών έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια. Σήμερα πρέπει να δώσουμε κίνητρα στους επαγγελματίες που εγκατέλειψαν τη χώρα μας, προκειμένου να διασώσουν τις επιχειρήσεις τους, ώστε να επαναπατριστούν και να δραστηριοποιηθούν και πάλι στην Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει το διάλογο με τις επαγγελματικές ομάδες, ανανεώνεται και διαμορφώνει τη στρατηγική και το πρόγραμμά της. Συζητά στο βάθος των προβλημάτων, συζητά με την κοινωνία και με ιδιαίτερη χαρά θα συνεργαστούμε με το Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών γι’ αυτό το σκοπό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση