HomeΚΡΗΤΗΜπαράζ κλοπών στην Κρήτη: 4 άτομα στην «φάκα» – Η οικιακή βοηθός… ξάφριζε τον εργοδότη της

Μπαράζ κλοπών στην Κρήτη: 4 άτομα στην «φάκα» – Η οικιακή βοηθός… ξάφριζε τον εργοδότη της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κλοπών σε όλη την Κρήτη με τους πολίτες να έρχονται συχνά αντιμέτωποι με διαρρήκτες και κλέφτες.

Μέσα σε λίγες ώρες οι αστυνομικές αρχές του νησιού, μετά από καταγγελίες πολιτών, συνέλαβαν άμεσα τέσσερα άτομα που είχαν ξεχωριστά ο καθένας κλοπές σε διάφορες περιοχές της Κρήτης.

Η οικιακή βοηθός… ξάφριζε τον εργοδότη της

Μία οικιακή βοηθός είχε πιάσει δουλειά στο σπίτι ενός 41χρονου στο Ηράκλειο αλλά εκτός από την σκόνη καθάριζε και… τα κοσμήματα.

Πρόκειται για μία 52χρονη γυναίκα η οποία είχε βάλει στο μάτι τα πολύτιμα αντικείμενα που είχε στο σπίτι ο 41χρονος και σε καθημερινή σχεδόν βάση τα έκλεβε.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 41χχρονου, από τις 25 Απριλίου έως και τις 6 Ιουνίου η 52χρονη αφαίρεσε κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Οι αστυνομικές αρχές του νομού συνέλαβαν χθες το μεσημέρι την 52χρονη η οποία είχε στην κατοχή της μόνο 200 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Είχε βάλει στο… μάτι υπολογιστές και tablet

Υπολογιστές και tablet είχε βάλει στο… μάτι ένας 24χρονος ο οποίος την τελευταία εβδομάδα είχε «ανοίξει» τέσσερα γραφεία και ένα σπίτι στα Χανιά αφαιρώντας από μέσα ότι ηλεκτρονική συσκευή αξίας υπήρχε.

Πιο συγκεκριμένα κι έπειτα από καταγγελία που έφτασε στα γραφεία της αστυνομικής διέυθυνσης Χανίων, ο 24χρονος από τις 5 έως τις 8 Ιουνίου μπήκε σε πολυκατοικία των Χανιών και αφού διέρρηξε τέσσερα γραφεία έκλεψε έναν υπολογιστή αξίας 840 ευρώ, ιδιοκτητίας 45χρονου άνδρα.

Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση των ανδρών της αστυνομίας, προχθές το βράδυ, ο 24χρονος μπήκε σε σπίτι 47χρονου και αφαίρεσε μια τηλεόραση, ένα tablet και ένα σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, αναζητήθηκε,  εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το πρωί ο 24χρονος, κατηγορούμενος για κλοπή.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης αστυνομικής προανάκρισης, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ακατοίκητη οικία, στην οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τηλεόραση και tablet, τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του σε πράξεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σύλληψη 30χρονου για κλοπή

Ένας 30χρονος Ηρακλειώτης συνελήφθη τα ξημερώματα για κλοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος χθες αργά το βράδυ μπήκε σε σπίτι 57χρονης κι έκλεψε χρήματα ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικές αρχές, έπειτα από καταγγελία, εντόπισαν τον δράστη και τον οδήγησαν στην δικαιοσύνη.

Στα κρατητήρια 40χρονος άνδρας

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε σήμερα τα ξημερώματα ένας 40χρονος καθώς είχε διαρρήξει το σπίτι ενός 39χρονου στο Ηράκλειο κι είχε αφαιρέσει χρήματα και μικροαντικείμενα.

Οι άνδρες της αστυνομίας τον εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα και τον συνέλαβαν ενώ τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του επιστράφηκαν στον 39χρονο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση