HomeΚΡΗΤΗΣτους δρόμους για το νοσοκομείο

Στους δρόμους για το νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύσσωμος ο δήμος Ιεράπετρας όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «κατεβαίνει» σήμερα στους δρόμους ζητώντας να σταματήσει η διάλυση του νοσοκομείου.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν η δημοτική αρχή, όλες οι δημοτικές παρατάξεις, οι φορείς και οι κάτοικοι.

Παράλληλα μετά το συλλαλητήριο θα μεταβούν στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στην 7η ΥΠΕ προκειμένου να ζητήσουν άμεση λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας που εδώ και πέντε χρόνια αγωνιζόμαστε και έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε το Νοσοκομείο μας ανοιχτό και λειτουργικό δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από το δικαίωμά μας να έχουμε άμεση πρόσβαση σε Δημόσιες και Δωρεάν Υπηρεσίες Υγείας.

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου η Ιεράπετρα νεκρώνει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, δήμος, φορείς, κάτοικοι διαδηλώνουμε και απαιτούμε:

-Την άμεση επαναλειτουργία της Παθολογικής κλινικής, που παραμένει ουσιαστικά κλειστή για πάνω από δύο χρόνια.

-Την άμεση επίλυση του οξύτατου προβλήματος έλλειψης προσωπικού στο ακτινολογικό και μικροβιολογικό τμήμα που έχουν σαν αποτέλεσμα την υπολειτουργία όλου του Νοσοκομείου.

-Να δρομολογηθούν όλες οι μόνιμες προσλήψεις γιατρών και προσωπικού (ιατρικού, νοσηλευτικού, βοηθητικού και διοικητικού) που χρειάζονται για την πλήρη λειτουργία όλων των κλινικών του Νοσοκομείου μας.

-Να διασφαλιστεί ένα νοσοκομείο πλήρες, αυτοδιοίκητο, δημόσιο και δωρεάν για όλο τον κόσμο, με επαρκή χρηματοδότηση αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό.

-Να προστεθούν οι οργανικές θέσεις που χρειάζονται για την πλήρη λειτουργία όλων των κλινικών.

Μετά το συλλαλητήριο, μεταβαίνουμε στο Ηράκλειο, στην 7η ΥΠΕ απαιτώντας λύσεις εδώ και τώρα για να σταματήσει η διάλυση, για να έχουμε στοιχειώδεις υπηρεσίας υγείας στον τόπο μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση