HomeΚΡΗΤΗΜείωσαν την ποινή στον πεθερό που σκότωσε τον γαμπρό του – Αντιδρά η οικογένεια

Μείωσαν την ποινή στον πεθερό που σκότωσε τον γαμπρό του – Αντιδρά η οικογένεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Έσπασαν» τα ισόβια για τον 76χρονο πεθερό που το 2011 στα Μαρεδιανά Κισσάμου σκότωσε τον 32χρονο γαμπρό του.

Σύμφωνα με την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Κρήτης – το οποίο εκδίκασε σήμερα την συγκεκριμένη υπόθεση (δείτε εδώ) – ο 76χρονος κρίνεται και πάλι ένοχος ωστόσο μείωσε την ποινή του από ισόβια, που είχε καταδικασθεί πρωτόδικα, σε 20 χρόνια και 14 μήνες φυλάκισης.

Το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου γι’ αυτό και προχώρησε στην μείωση της ποινής ωστόσο η οικογένεια του θύματος στο άκουσμα της απόφασης αντέδρασε έντονα. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι ήταν αδικία κι ότι ο 76χρονος θα έπρεπε να εκτίσει την ισόβια ποινή του.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε αφού είχε προηγηθεί καυγάς του 32χρονου με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Χανιά. Η σύζυγος του με το νεογέννητο παιδί τους μετά τον καυγά κατέφυγαν στα Μαρεδιανά. Την ακολούθησε και ο 32χρονος και στη συνάντησή τους δημιουργήθηκε μια λεκτική αντιπαράθεση στην οποία παρενέβη και ο πατέρας της κοπέλας.

Τα πράγματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα ο 76χρονος να πάρει το κυνηγετικό όπλο και να πυροβολήσει τον 32χρονο ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση