HomeΚΡΗΤΗΚατά των Μνημονίων η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών

Κατά των Μνημονίων η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αντίθεση της στα νέα σκληρά μέτρα που φαίνεται ότι ετοιμάζει να πάρει η Κυβέρνηση, θα εκφράσει με την συμμετοχή της στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Πέμπτη 11 Ιουνίου στην Πλατεία Ελευθερίας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών του Δήμου Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Εμείς οι γονείς που βλέπουμε τα σχολεία να είναι σε πλήρη χρεοκοπία, αδυνατώντας να καλύψουν ακόμη και στοιχειώδης ανάγκες τους (νερό, ρεύμα, αναλώσιμα)!
Που βάζουμε κάθε χρόνο πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη για να μορφώσουμε τα παιδιά μας!
Που υποφέρουμε είτε σαν άνεργοι, είτε σαν κακοπληρωμένοι εργαζόμενοι , ή σαν επαγγελματίες που γονατίζουν από τα χαράτσια!
Που ζούμε ‘λιτό βίο’ μια ζωή και διαπιστώνουμε να στερούνται τα παιδιά μας χαρές και δικαιώματα (διακοπές , περίθαλψη, άθληση, δραστηριότητες …)!
Είμαστε αποφασισμένοι να πούμε όχι στα νέα μνημόνια που ετοιμάζουν κυβέρνηση, κεφάλαιο και τρόικα (…θεσμοί), όπως και να τα πούνε αυτά(…υπερήφανες συμφωνίες) για να μας ξεγελάσουν.
Θα απαντήσουμε όλοι μαζί, μαχητικά και δυναμικά, σε κάθε μέτρο που θα χειροτερέψει τη ζωή των παιδιών μας.
Θα αγωνιστούμε για δημόσια και δωρεάν παιδεία στις ανάγκες των καιρών, για μια καλύτερη ζωή, για το μέλλον που αξίζει στους μαθητές μας.
Καλούμε γονείς, μαθητές, δασκάλους και καθηγητές στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ και συμμετέχουν εκατοντάδες σωματεία και φορείς από όλους τους χώρους.

Όλοι τη Πέμπτη 11 Ιούνη στις 7.00 το απόγευμα στη πλατεία Ελευθερίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση