HomeΚΡΗΤΗΈνοχος για τον εισαγγελέα ο πεθερός που σκότωσε τον γαμπρό του

Ένοχος για τον εισαγγελέα ο πεθερός που σκότωσε τον γαμπρό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης ολοκληρώνεται σήμερα η δίκη του 76χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 32χρονο γαμπρό του τον Αύγουστο του 2011 στα Μαρεδιανά Κισάμου.

Χθες ο εισαγγελέας εφετών πρότεινε την ενοχή και καταδίκη του 76χρονου, στο πνεύμα της πρωτόδικης απόφασης σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Στο μεταξύ στην ακροαματική διαδικασία που είχε προηγηθεί μάρτυρες της πολιτικής αγωγής αναφέρθηκαν με καλά λόγια για τον άτυχο 32χρονο και τον χαρακτήρα του. Την ίδια ώρα μάρτυρες υπεράσπισης υπογράμμισαν τη μεγάλη προσφορά του 76χρονου στην κοινωνία του χωριού του.

Σήμερα στη δίκη που θα ξεκινήσει μετά τις 11 το πρωί αναμένεται να εκδοθεί και η απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα έγινε αφού είχε προηγηθεί καυγάς του 32χρονου με τη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Χανιά. Η σύζυγος του με το νεογέννητο παιδί τους μετά τον καυγά κατέφυγαν στα Μαρεδιανά. Την ακολούθησε και ο 32χρονος και στη συνάντησή τους δημιουργήθηκε μια λεκτική αντιπαράθεση στην οποία παρενέβη και ο πατέρας της κοπέλας.

Τα πράγματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα ο 76χρονος να πάρει το κυνηγετικό όπλο και να πυροβολήσει τον 32χρονο ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση