HomeΚΡΗΤΗΤίμησαν τους Απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας και στην Κρήτης

Τίμησαν τους Απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας και στην Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χθες Κυριακή των Αγίων Πάντων, γιορτάστηκε πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την ημέρα αυτή πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Κρήτης και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

DSC_0047

Στα Χανιά, τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού στην οποία παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος κ. Καραμαλάκης Μιχάλης, ο Βοηθός Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Ταξίαρχος κ. Δασκαλάκης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος κ. Γεωργιακάκης Εμμανουήλ, καθώς και επίτιμοι και απόστρατοι αστυνομικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό. Στη συνέχεια ακολούθησε μικρή δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

ηρακλειο 1

Στο Ρέθυμνο, τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών, στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου στην οποία παρέστη ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος κ. Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, καθώς και επίτιμοι και απόστρατοι αστυνομικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό. Ακολούθησε μικρή δεξίωση στην ενοριακή εστία της Μητροπόλεως (δίπλα από τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας).

ηρακλειο 2

Στο Ηράκλειο, τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών,  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά στην οποία παρέστη ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος κ. Χριστοφάκης Νικόλαος καθώς και επίτιμοι και απόστρατοι αστυνομικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.  Ακολούθησε μικρή δεξίωση στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

λασιθι

Στο Λασίθι, τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγίου Νικολάου στην οποία παρέστη ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος κ. Περράκης Κωνσταντίνος καθώς και επίτιμοι και απόστρατοι αστυνομικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

χανια 1A

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές του τόπου, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., τα Δ.Σ. των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ., εκπρόσωποι του επιστημονικού – επαγγελματικού κόσμου.

χανια 4A

Διαφήμιση
Διαφήμιση