HomeΚΡΗΤΗΔύο συλλήψεις για «φρουτάκια» στο Ρέθυμνο – Οι συλληφθέντες θέλησαν να εξαπατήσουν τους αστυνομικούς

Δύο συλλήψεις για «φρουτάκια» στο Ρέθυμνο – Οι συλληφθέντες θέλησαν να εξαπατήσουν τους αστυνομικούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη δύο ατόμων, μιας 53χρονης και ενός 50χρονου προχώρησαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου για παραβάσεις του νόμου περί παιγνίου. Οι δύο συλληφθέντες, εργαζόμενοι και οι δύο σε καφενείο που έχει μετατραπεί σε «μίνι – καζίνο» με 10 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προσπάθησαν με τηλεχειριστήριο να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία των παιχνιδιών του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου, έγιναν όμως αντιληπτοί από τους αστυνομικούς που έκαναν έρευνα στο χώρο και συνελήφθησαν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου αρνήθηκαν να συνεργαστούν, ενώ όπως διαπιστώθηκε δεν είχαν και το προβλεπόμενο από το νόμο πιστοποιητικό υγείας.

Η έφοδος στο καφενείο του Ρεθύμνου έγινε τα ξημερώματα από τους αστυνομικούς, ενώ ο 47χρονος ιδιοκτήτης που δεν ήταν παρών στη συγκεκριμένη στιγμή αναζητείται.

Στο χώρο του καφενείου είχαν εγκατασταθεί συνολικά 10 υπολογιστές, οι οποίοι βρίσκονταν σε λειτουργία και ήταν άμεσα διαθέσιμοι για τους θαμώνες του καταστήματος που ενδεχομένως επιθυμούσαν να δοκιμάσουν την τύχη τους … διαδικτυακά.

Στη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν το ποσό των 50 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διεξαγωγή απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιού. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου.

ΦΩΤΟ: αρχείου

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση