HomeΚΡΗΤΗΣε απόγνωση οι επιχειρηματίες στη Χερσόνησο

Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες στη Χερσόνησο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απαράδεκτη είναι η εικόνα που αντικρίζουν οι τουρίστες που επιλέγουν τη Χερσόνησο για τις διακοπές τους, καθώς μπάζα βρίσκονται στην παραλιακή απο τον περασμένο Απρίλιο, όπου μπουλντόζες είχαν κατεδαφίσει τις αυθαίρετες εξέδρες που υπήρχαν στις παραλίες.

Δύο μήνες μετά, η περιοχή δεν έχει καθαριστεί με τους καταστηματάρχες να απογοητεύονται κάθε μέρα απο την άσχημη εικόνα που έχει η περιοχή τους.

Το παράδοξο ωστόσο λένε οι επιχειρηματίες, οι οποίοι κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμα για τις παράνομες εξέδρες που άγγιζαν το ποσό των 10.000 ευρώ,  είναι ότι ενώ όλα είχαν κατεδαφιστεί, κάποιοι ξαναέστησαν κατασκευές πάνω στην άμμο.

Οι επιχειρηματίες είναι αναστατωμένοι καθώς χάνουν καθημερινά την πελατεία τους κινδυνεύοντας με λουκέτο, δηλώνοντας ότι τέτοιου είδους χειρισμοί στοχεύουν στην εξαφάνιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Αναφέρουν παράλληλα ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στην περιοχή τα οποία πρέπει άμεσα να διευθετηθούν καθώς ήδη ο μήνας Μάιος έκλεισε με μείωση έως και 50% όσον αφορά την τουριστική κίνηση.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση