HomeΚΡΗΤΗΕπιστρέφει η Δημοτική Αστυνομία με μειωμένο προσωπικό

Επιστρέφει η Δημοτική Αστυνομία με μειωμένο προσωπικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο χρόνια έχουν συμπληρωθεί απο τότε που μπήκαν οι τίτλοι τέλους στην δημοτική αστυνομία, και τα προβλήματα καθημερινά στο κέντρο του Ηρακλείου δημιουργούν μια κατάσταση που θυμίζει χάος.

Η Δημοτική Αρχή προχωράει στην επανίδρυση της δημοτικής αστυνομίας καθώς ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός θα θέσει το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο της ερχόμενης Δευτέρας, το οποίο θα έχει και τον τελικό λόγο.

Σε δηλώσεις του ο κ. Λαμπρινός τονίζει ότι εφόσον αποφασιστεί η σύσταση της δημοτικής αστυνομίας, οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι υπηρεσίες που θα παρέχονται θα είναι πολύ λιγότερες.

21 άτομα φαίνεται ότι θα επιστρέψουν στην υπηρεσία, αριθμός πολύ μικρός για να καλύψει τις ανάγκες της πόλης, όμως πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι πρώην εργαζόμενοι δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.

Το προσωπικό θα μειωθεί στο 1/3, πράγμα που σημαίνει ότι οι βάρδιες θα είναι λιγότερες ενώ αναγκαία κρίνεται και η συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε και με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Νίκο Χρυσοφάκη με στόχο την διευθέτηση ορισμένων ζητημάτων που έχουν σχέση με τον εξοπλισμό για να είναι σε θέση να ενημερώσει σχετικά, το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση