HomeΚΡΗΤΗΣτις 11 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη του προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας

Στις 11 Ιουνίου συνεχίζεται η δίκη του προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την Πέμπτη 11 Ιουνίου διεκόπη η δίκη του 55χρονου προπονητή, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της τότε, ανήλικης αθλήτριας του.

Η δίκη συνεχίστηκε χθες, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, με τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας, και τα όσα είπε η πρώην αθλήτρια του στίβου ήταν συγκλονιστικά (δείτε εδώ).

Η 28χρονη σήμερα, πρωταθλήτρια περιέγραψε στο δικαστήριο, την εμμονή που είχε αποκτήσει ο κατηγορούμενος μαζί της, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών. Έφτασε δε, στο σημείο να βάλει όπως είπε κοριό στο δωμάτιο που διέμενε για να παρακολουθεί τις κινήσεις της.

Αίσθηση όμως προκάλεσε η κατάθεση της μίας εκ των ψυχολόγων της 28χρονης κοπέλας η οποία αποκάλυψε πως γνωρίζει ακόμα 13 περιπτώσεις κακοποίησης, οι οποίες έχουν τελεστεί απο τον 55χρονο.  Υποστήριξε πως ο προπονητής , σύμφωνα με τα λεγόμενα των κοριτσιών, είτε είχε ασελγήσει επάνω τους είτε τις είχε κακοποιήσει. Σχετικά με την υπόθεση ,τόνισε πως η παθούσα έχει ενεργό τραύμα και συμπτώματα που παρουσιάζουν κακοποιημένα παιδιά.

Η δίκη θα συνεχιστεί με την εξέταση των μαρτύρων υπεράσπισης αλλά και με την απολογία του κατηγορούμενου.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση