HomeΚΡΗΤΗΗ «γυναίκα του Καίσαρα» για να είναι τίμια, πρέπει να ξέρει και από ΚΟΚ!

Η «γυναίκα του Καίσαρα» για να είναι τίμια, πρέπει να ξέρει και από ΚΟΚ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ειδικά αυτές που σχετίζονται με τη στάθμευση, λίγο – πολύ στο πολύπαθο κυκλοφοριακά Ηράκλειο, κάνουν όλοι οι οδηγοί. Όταν όμως η παράβαση αυτή είναι εξόφθαλμη, τότε προκαλεί και ειδικά αν γίνεται από έναν οδηγό, που εκ των πραγμάτων οφείλει να είναι προσεκτικός με λεπτομέρειες τέτοιου είδους, όπως φερ’ ειπείν ο οδηγός οχήματος που ανήκει σε δημόσια υπηρεσία.

kratiki pinakida

Αυτό ένιωσε αναγνώστης του cretapost, που κατέγραψε με το φωτογραφικό φακό του, ένα από τα λεγόμενα κρατικά αυτοκίνητα με τις πορτοκαλί πινακίδες, να έχει σταθμεύσει στη συμβολή της Κυρίλλου Λουκάρεως με την οδό 1821, ακριβώς κάτω από το σήμα που απαγορεύει και τη στάση και τη στάθμευση!

Όπως μας επισήμανε επιπλέον, λίγα μέτρα πιο κάτω από τον προκλητικό παραβάτη – δημόσιο υπάλληλοι, οι άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου έκοβαν κλήσεις για τους οδηγούς των δικύκλων που δεν φορούσαν τα κράνη τους. Βεβαίως, ο κάτοχος οχήματος με πορτοκαλί πινακίδα, μπορεί να αισθάνεται ότι θα έχει τη συμπάθεια του τροχονόμου που θα πέσει στην αντίληψή του η όποια παράβαση, δεν παύει όμως να είναι μία συμπεριφορά που προκαλεί, όπως το φίλο αναγνώστη.

Γιατί, όπως λέει και η παροιμία «η γυναίκα του Καίσαρα, δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια αλλά και να φαίνεται» και να ξέρει και από … ΚΟΚ.

kraiki pinakida2

Διαφήμιση
Διαφήμιση