HomeΚΡΗΤΗΠοια δικαιολογητικά χρειάζεται για τα ΤΕΦΑΑ

Ποια δικαιολογητικά χρειάζεται για τα ΤΕΦΑΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τους υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ ανακοίνωσε σήμερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας γνωστοποιούμε ότι ο χρόνος Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των Υποψηφίων για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) ακαδημαϊκού έτους 2015-2016, ορίζεται σύμφωνα με την υπ’ αριθ. Φ.251/ Φ251/81304/Α5/21-5-2015, υπουργική απόφαση του Υ.Π.ΑΙ.Θ., από Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 μέχρι και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους μαθητές και μαθήτριες όλων των Λυκείων του Νομού σας  ότι κατά την προσέλευσή τους στην αρμόδια Επιτροπή θα πρέπει να προσκομίσουν:

  1. ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΑ (με φωτογραφία του υποψηφίου πάνω στην

ακτινογραφία και ιατρική γνωμάτευση)

  1. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΠΤΙΚΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ
  2. ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ (με ιατρική γνωμάτευση)
  3. ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
  4. ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ από το Λύκειο ή τη «Βεβαίωση Πρόσβασης» όπου

αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου.

  1. ΔΥΟ (2) ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Οι ιατρικές βεβαιώσεις μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό. Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών από τους υποψήφιους στην Επιτροπή θα πραγματοποιείται  στα Γραφεία  του Εθνικού Σταδίου Ελευθερίας (Πλατεία Κόρακα – Χανιώπορτα), από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας, 07.30 – 10.00 το πρωί και 18.00 – 19.30 το απόγευμα, (εφ΄ όσον υπάρχει απογευματινή  πρακτική δοκιμασία) και σύμφωνα με το  επισυναπτόμενο πρόγραμμα.

Οι εξετάσεις θα γίνουν στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας (για τα αγωνίσματα του Στίβου) και στο Κολυμβητήριο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.), περιοχή Λίντο, για το αγώνισμα της Κολύμβησης.

Διευκρίνηση: Οι υποψήφιοι που θα επιλέξουν ως πρώτη δοκιμασία την Κολύμβηση, θα πρέπει να υποβάλλουν αρχικά τα δικαιολογητικά τους στο Εθνικό Στάδιο Ελευθερίας και εν συνεχεία να μεταβούν στο Κολυμβητήριο.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα με τις ημέρες και ώρες των εξετάσεων και των αγωνισμάτων: ΤΕΦΑΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση