HomeΚΡΗΤΗΑναβλήθηκε η δίκη της υπόθεσης που αφορά παιδικό πορνογραφικό υλικό

Αναβλήθηκε η δίκη της υπόθεσης που αφορά παιδικό πορνογραφικό υλικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβολή πήρε χθες η δίκη με κατηγορούμενο έναν 34χρονο, στον υπολογιστή  του οποίου οι αστυνομικοί είχαν βρει και είχαν κατασχέσει υλικό παιδικής πορνογραφίας πριν από περίπου τρία χρόνια.

Η διαδικασία ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου με τη σύντομη τοποθέτηση του κατηγορουμένου και του συνήγορου υπεράσπισης όμως αναγκαστικά διεκόπη καθώς το δικαστήριο έκρινε πως δεν είχε τα απαραίτητα στοιχεία στα χέρια του αφού η  έκθεση του Εργαστηρίου Εγκληματολογικών Ερευνών,  δεν έχει ακόμη συνταχθεί λόγω φόρτου εργασίας από άλλες υποθέσεις.

Κατά την τοποθέτηση του ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν είχε αντιληφθεί ότι στον υπολογιστή του κατέβαζε τέτοιου είδους αρχεία.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί μετά απο συνεργασία της  Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Αθήνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, η οποία έκανε έρευνα στο σπίτι του και είχε βρει μεταξύ άλλων 69 αρχεία με βίντεο που απεικόνιζαν κορίτσια ηλικίας 6 έως 14 ετών σε σεξουαλικές πράξεις μεταξύ τους, αλλά και με ενήλικες.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση