HomeΚΡΗΤΗΚλειστά μέχρι νεωτέρας επτά περιφερειακά ιατρεία

Κλειστά μέχρι νεωτέρας επτά περιφερειακά ιατρεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επτά περιφερειακά ιατρεία του Κέντρου Υγείας Περάματος έκλεισαν προσωρινά καθώς η έλλειψη προσωπικού δεν άφηνε άλλα περιθώρια για την ομαλή του λειτουργία.

Για την προσωρινή αυτή αναστολή λειτουργίας των ιατρείων είχε ενημερωθεί η ΔΥΠΕ Κρήτης ενώ ήταν αναγκαία για να μπορέσει να συνεχίσει την λειτουργία του το Κέντρο Υγείας.

Τα Περιφερειακά Ιατρεία είναι αυτά της Δροσιάς, του Μελιδονίου, του Πανόρμου, του Χουμερίου, των  Μαργαριτών, της Πηγής, και του Γαράζου.

Η διοίκηση του Κέντρου Υγείας απέστειλε και έγγραφο και προς το Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεννοήσεως με τη Δ/νση, της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και λόγω έλλειψης προσωπικού και αυξημένων αναγκών στο Κέντρο Υγείας αναστέλλεται προσωρινά και μέχρι την κάλυψη των κενών θέσεων ιατρικού του Κέντρου Υγείας», προσθέτοντας ότι οι ασθενείς των Περιφερειακών Ιατρείων θα εξυπηρετούνται στο Κέντρο Υγείας στο Πέραμα.

 

Η αναστολή της λειτουργίας θα ισχύει για τον Ιούνιο, ενώ τα Περιφερειακά Ιατρεία θα λειτουργήσουν εκ νέου αν καλυφθούν τα κενά σε θέσεις ιατρών που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση