HomeΚΡΗΤΗΑναγνώρισαν εύκολα οι ηλικιωμένες τον δράστη της ληστείας

Αναγνώρισαν εύκολα οι ηλικιωμένες τον δράστη της ληστείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 22χρονος ο οποίος όπως αναγνώρισαν οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες είναι ο ένας απο τους τρεις δράστες, που το βράδυ της Παρασκευής μπήκε στο σπίτι τους στα Λινοπεράματα και άρπαξε χρηματικό ποσό αλλά και άλλα αντικείμενα αξίας.

Οι δύο γυναίκες κατάφεραν αν αναγνωρίσουν τον άνδρα καθώς το μοιραίο βράδυ της διάρρηξης ο νεαρός δεν είχε κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Να υπενθυμίσουμε ότι τρεις άγνωστοι είχαν εισβάλει μέσα στο σπίτι στα Λινοπεράματα και με την απειλή ενός ξύλου, ζήτησαν απο τις ηλικιωμένες τα χρήματα και τα κοσμήματα τους. Αφού τις κλείδωσαν μέσα στο μπάνιο πήραν το ποσό περίπου των 500 ευρώ αλλά και άλλα τιμαλφή.

Μετά το περιστατικό κλήθηκαν να περιγράψουν τους δράστες στην αστυνομία και οι αρχές κατέληξαν στον 22χρονο, ο οποίος μετά απο την προανάκριση φαίνεται ότι εμπλέκεται και σε απόπειρα ληστείας που σημειώθηκε στην περιοχή του Ηρακλείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος έχοντας ακόμα ένα άτομο ως συνεργό είχαν μπει σε σπίτι 88χρονου με σκοπό την ληστεία όμως είχαν γίνει αντιληπτοί και είχαν τραπεί σε φυγή.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς στο σπίτι του νεαρού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

 

Οι έρευνες θα συνεχιστούν προκειμένου να βρεθούν και οι άλλοι δύο συνεργοί του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση