HomeΚΡΗΤΗΕίχαν στήσει «επιχείρηση» διακίνησης λαθραίων τσιγάρων – Πιάστηκαν με 400 πακέτα

Είχαν στήσει «επιχείρηση» διακίνησης λαθραίων τσιγάρων – Πιάστηκαν με 400 πακέτα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ολόκληρη «επιχείρηση» διακίνησης λαθραίων τσιγάρων είχαν στήσει ένας 46χρονος Ηρακλειώτης σε συνεργασία με έναν 28χρονο από το Πακιστάν, οι οποίοι συνελήφθησαν έχοντας συνολικά στην κατοχή τους 400 πακέτα με λαθραία τσιγάρα, τα οποία ετοιμάζονταν να ρίξουν στην «αγορά».

Η σύλληψή τους έγινε σήμερα στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Ασφάλειας και του ΤΑΕ Ηρακλείου. Οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι στον 28χρονο αλλοδαπό και μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν στο παράπηγμα που χρησιμοποιούσε ως σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 278 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιριών, τα οποία δεν είχαν την ταινία φορολόγησης.

Πολύ γρήγορα ο 28χρονος «μίλησε» και υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι τα πακέτα με τα λαθραία τσιγάρα τα είχε προμηθευτεί από τον 46χρονο. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του στη συνέχεια, βρέθηκαν άλλα 130 πακέτα διαφόρων εταιριών.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν για παραβάσεις του νόμου περί τελωνειακού κώδικα και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση