HomeΚΡΗΤΗ«Την εξωτερική πολιτική της χώρας τη χειρίζεται ο Καμμένος, μόνος του»

«Την εξωτερική πολιτική της χώρας τη χειρίζεται ο Καμμένος, μόνος του»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ζήτημα της έντονης φημολογίας των τελευταίων ημερών σχετικά με τη δημιουργία νέας βάσης στην Κρήτη, ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, σε γραπτή του δήλωση σχολίασε τα εξής, ασκώντας έντονη κριτική στον υπουργό Άμυνας:

«Η Κυβέρνηση έχει αφήσει τον κ. Καμμένο να σχεδιάζει την εξωτερική πολιτική της χώρας μόνος του. Δεν μας εκπλήσσει άλλωστε. Δεν είναι ο μόνος τομέας που τα στελέχη της Κυβέρνησης δε μπορούν να δείξουν αυτοσυγκράτηση.

Μετά το πομπώδες «καπέλωμα» του κ. Καμμένου στον κ. Λαφαζάνη για θέματα ενέργειας που συζητούσε συνεκμετάλλευση των ενεργειακών αποθεμάτων του Αιγαίου από κοινού με τις Η.Π.Α. σε ποσοστό 70-30, σειρά έχει το καπέλωμα της Κυβέρνησης για βάση μη επανδρωμένων του ΝΑΤΟ στο Καστέλι, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η κυβέρνηση οφείλει να ξεκαθαρίσει αν αληθεύουν τα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες, δεδομένου ότι αφενός δεν μπορεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να χειρίζεται εξολοκλήρου ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, αφετέρου διότι αυτή η εξέλιξη στέλνει στις καλένδες το Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο που σχεδιάζεται στο Καστέλι».

ΦΩΤΟ: αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση