HomeΚΡΗΤΗΣτις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Χανίων

Στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σειρά επαφών για θέματα τουριστικής και αστικής ανάπτυξης, μεταναστευτικής πολιτικής αλλά και πολιτισμού, θα έχει ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας στις Βρυξέλλες, από την Τετάρτη 3/6 έως και την Παρασκευή 5/6, συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Δημήτρη Φραγκάκη.
Η αντιπροσωπεία του Δήμου Χανίων μεταξύ άλλων, θα παρακολουθήσει την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕΚ «Αναφορά στον Γκρέκο», στο Espace Theatral Scarabaeus.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης:
Τρίτη 2/6
Αναχώρηση στις 19.55 από Χανιά
Τετάρτη 3/6
09.00 – 16.00
Συμμετοχή Δημάρχου Χανίων & Γενικού Γραμματέα στην ειδική συνεδρίαση του Urban Development Network με αντικείμενο την αστική ανάπτυξη
20.00
Δείπνο με Έλληνες Ευρωβουλευτές
Πέμπτη 4/6
09.00
Συνάντηση Δημάρχου & Γενικού Γραμματέα με τον Διευθυντή και στελέχη του Γραφείου του Έλληνα Επιτρόπου κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου με αντικείμενο την μεταναστευτική πολιτική.
10.30
Συνάντηση με την κα Ελένη Μαριανού, Γενική Γραμματέα Διαμεσογειακής Επιτροπής (CPRM).
12.00
Συναντήσεις του Γενικού Γραμματέα με στελέχη της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας (ΜΕΑ) στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
14.30
Συνάντηση Δημάρχου Χανίων και Γενικού Γραμματέα με κα Cinzia De Marzo διευθύντρια Τουριστικής Πολιτικής της αρμόδιας Γενικής Διεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
20.00
Παρουσία Δημάρχου Χανίων και αντιδημάρχου Πολιτισμού κας Βαρβάρας Περράκη στην παράσταση του ΔΗΠΕΘΕΚ «Αναφορά στον Γκρέκο» στο Espace Theatral Scarabaeus.
Παρασκευή 5/6
08.00
Συνάντηση Γενικού Γραμματέα με στελέχη του Γραφείου Βρυξελλών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)
11.45
Αναχώρηση από Βρυξέλλες

Διαφήμιση
Διαφήμιση