HomeΚΡΗΤΗΟ παράνομος ηλεκτρονικός τζόγος οδήγησε στα κρατητήρια εφτά άτομα στα Χανιά

Ο παράνομος ηλεκτρονικός τζόγος οδήγησε στα κρατητήρια εφτά άτομα στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνολικά εφτά άτομα, έξι άνδρες και μία γυναίκα, συνέλαβαν οι διωκτικές αρχές στα Χανιά, χθες το μεσημέρι για παράνομο τζόγο. Από την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε κατασχέθηκαν συνολικά 13 ηλεκτρονικοί υπολογιστές καθώς και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο 45χρονος ιδιοκτήτης της καφετέριας που λειτουργούσε και ως επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτίου, και ο οποίος είχε διαμορφώσει τον εσωτερικό χώρο της επιχείρησής του ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση στον ηλεκτρονικό τζόγο για τους πελάτες του.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, με συντονισμένη επιχείρηση στο εν λόγω κατάστημα, εκτός από το 45χρονο ιδιοκτήτη συνέλαβαν ακόμη έναν 53χρονο, μία 26χρονη, έναν 52χρονο και έναν 48χρονο, καθώς επίσης έναν 57χρονο από την Αλβανία και έναν 45χρονο από τη Συρία.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε ειδικά διαμορφωμένα ξύλινα πλαίσια,  είχαν εγκατασταθεί 13 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, με την οθόνη τους, με την κεντρική μονάδα, πληκτρολόγια και «ποντίκια» και ήταν συνδεδεμένοι με κεντρική μονάδα Η/Υ που λειτουργούσε ως σέρβερ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 26χρονη κοπέλα και τον 53 χρονο από τους συλληφθέντες, και οι δύο υπάλληλοι της επιχείρησης, γιατί όταν διαπίστωσαν πως πρόκειται να γίνει αστυνομικός έλεγχος, προσπάθησαν με τηλεχειριστήριο να  καταργήσουν τη λειτουργία απαγορευμένου τυχερού παιγνίου,  ενώ είχαν επιτρέψει στους υπόλοιπους συλληφθέντες που ήταν όλοι πελάτες του καταστήματος, να επιδίδονται στον παράνομο τζόγο.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στην καφετέρια είχε εγκατασταθεί και λειτουργούσε κλειστό κύκλωμα καταγραφής κινήσεων, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση