HomeΚΡΗΤΗΣτο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του χωροταξικού για το Δήμο Κισσάμου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του χωροταξικού για το Δήμο Κισσάμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, θα συζητηθούν – ως μοναδικό θέμα – οι θέσεις και οι προτάσεις του Δήμου Κισσάμου, στο πλαίσιο της διαδικασίας Διαβούλευσης (Β1 φάση) για τη μελέτη «Αξιολόγηση,Αναθεώρηση και Εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης-ΠΠΧΣΑΑ Κρήτης».

Παράλληλα σήμερα το απόγευμα στις 19.00 ο Δήμαρχος Κισσάμου – συνεχίζοντας τις επαφές του για το χωροταξικό – θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΚ κ. Ι. Στρογγυλό και μέλη της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΔΚ (Νεάρχου 23).

Τέλος, γίνεται γνωστό ότι η Δημοτική Αρχή Κισσάμου έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση

http://issuu.com/dimoskissamou/docs/theseis-protaseis_dimou_kissamou_xw, το πλήρες κείμενο των θέσεων-προτάσεων της σε σχέση με τη μελέτη «Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Κρήτης-ΠΠΧΣΑΑ Κρήτης» προκειμένου να ενημερωθούν πλήρως οι φορείς και οι πολίτες της Κισσάμου για τις προβλέψεις του χωροταξικού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση