HomeΚΡΗΤΗΗ μεταφορά της έδρας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κρήτης στην… Βουλή

Η μεταφορά της έδρας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κρήτης στην… Βουλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με Επίκαιρη Ερώτηση του προς τον Υπουργό  Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά ο κ Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητά να μάθει για τις διαδικασίες σύμφωνα με τις οποίες μεθοδεύεται η μεταφορά εν «κρυπτώ» του Τμήματος Διοίκησης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Κρήτης, από την έδρα του στις Αρχάνες του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Όπως επισημαίνει ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Ηρακλείου σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη μεταφορά των Τμημάτων Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και Πληροφορικής μεθοδεύεται και νέα μεταφορά εν «κρυπτώ» από στις Αρχάνες.

Αναλυτικά η Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Κεγκέρογλου είναι η παρακάτω:

«Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη μεταφορά των Τμημάτων Ευρωπαϊκού Πολιτισμού και Πληροφορικής μεθοδεύεται η μεταφορά εν «κρυπτώ» του Τμήματος Διοίκησης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Κρήτης, από την έδρα του στις Αρχάνες του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Επειδή είναι η δεύτερη φορά που μεθοδεύεται «εν κρυπτώ» η μεταφορά τμημάτων από το ΕΑΠ στις Αρχάνες

Και επειδή αυτό δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στους σπουδαστές, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων κατοικούν στους νομούς Ηρακλείου, Λασιθίου και Ρεθύμνου

Ερωτάστε κ. Υπουργέ

Τι προτίθεστε να πράξετε έτσι ώστε να σταματήσει αυτή η «μουλωχτή» διαδικασία που μεθοδεύεται για δεύτερη φορά, σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας των σπουδαστών του ΕΠΑ;»

Διαφήμιση
Διαφήμιση