HomeΚΡΗΤΗΝέα στοιχεία για την υπόθεση της υπεξαίρεσης του 1.200.000 ευρώ

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της υπεξαίρεσης του 1.200.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι εξελίξεις που αφορούν στην υπόθεση του 45χρονου σεκιουριτά ο οποίος δεν δίστασε να βάλει χέρι στα ταμεία της εταιρείας στην οποία εργαζόταν και τροφοδοτούσε μηχανήματα ATM,  παίρνοντας πάνω απο 1.000.000 ευρώ.

Πριν λίγες ημέρες σε βάρος του ασκήθηκαν κακουργηματικές διώξεις ενώ στην δικογραφία εμπλέκονται και ακόμα τρεις εργαζόμενοι της εταιρείας.

Μέχρι τώρα οι τρεις υπάλληλοι υποστηρίζουν ότι δεν είχαν καμία σχέση την υπεξαίρεση, τονίζοντας ότι ως νεότεροι στην εταιρεία κινδύνευαν με απόλυση κάθε φορά που ζητούσαν στον άνδρα να βάλει τέλος στην παράνομη δράση του.

Δύο εξ αυτών μάλιστα είχαν αποχωρήσει από την εταιρεία ασφαλείας φοβούμενοι τις επιπτώσεις.

Ο 45χρονος πάντως, έχει δηλώσει ότι τέλεσε μόνος το αδίκημα της υπεξαίρεσης σε βάρος της εταιρείας, εκφράζοντας «ειλικρινή μεταμέλεια».

Προανακριτικά έχουν καταθέσει και άλλα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στην ζωή του κατηγορούμενου όπως είναι η 49χρονη φίλη του άνδρα, η οποία θα κληθεί ξανά για περαιτέρω διευκρινίσεις για την υπόθεση.

Η γυναίκα είχε καταθέσει ότι ενώ γνώριζε το πρόβλημα που είχε με τον τζόγο ο φίλος της, η ίδια του έδινε χρήματα προκειμένου να καλύψει τις υποχρεώσεις του.

 

Η διοίκηση της εταιρείας απο την άλλη φαίνεται να μην πιστεύει τα λεγόμενα του 45χρονου, ότι τα χρήματα τα έδωσε σε τοκογλύφους που απειλούσαν την ζωή του, γι’ αυτό και  θα ζητήσει την άσκηση συμπληρωματικής δίωξης σε βάρος του για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. έχει ζητήσει πλήρη άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στους τέσσερις κατηγορουμένους, αλλά και σε ένα ακόμα άτομο απο το στενό περιβάλλον του σεκιουριτά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση