HomeΚΡΗΤΗΒίντεο ντοκουμέντο για την υπεξαίρεση- Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιουριτι στέλνει μήνυμα στον 45χρονο

Βίντεο ντοκουμέντο για την υπεξαίρεση- Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιουριτι στέλνει μήνυμα στον 45χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχοντας οργανωμένο σχέδιο, για τουλάχιστον έξι με οκτώ μήνες όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 45χρονος σεκιουριτάς έβαζε χέρι στα χρήματα των ΑΤΜ.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει στo  Cretapost ο ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι Χάρης Ρισσάκης στην οποία δούλευε ο άνδρας,  είναι εκπληκτικό το πως κατάφερε να ξεγελάσει το ηλεκτρονικό σύστημα των τραπεζών ενώ τονίζει ότι έλεγχε εξ ολοκλήρου τον ανεφοδιασμό τους.

Αίσθηση επίσης προκαλεί ότι ο υπάλληλος άδειασε το κεντρικό χρηματοκιβώτιο της εταιρείας βάζοντας τα χρήματα σε ένα χαρτόκουτο  ενώ γνώριζε ότι τον καταγράφουν κάμερες και ανενόχλητος αποχώρησε απο τον χώρο.

Η εταιρεία έχοντας συστήματα παρακολούθησης σε αρκετά σημεία στην πόλη του Ηρακλείου ακολούθησε την πορεία του ενώ φαίνεται ότι πριν αναχωρήσει για την Αθήνα έκρυψε τα χρήματα σε μέρος κοντά στην Λεωφόρο Κνωσσού.
Περίπου μία εβδομάδα μετά την υπεξαίρεση, ο 45χρονος, εμφανίστηκε στον εισαγγελέα Ηρακλείου, συνοδευόμενος από δικηγόρους προκειμένου να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεων του, καταθέτοντας ότι τα λεφτά τα είχε πάρει επειδή χρώσταγε σε τοκογλύφους.
Επειδή είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ο σεκιουριτάς δεν συνελήφθη, με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας να είναι αγανακτισμένος που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.
«Δεν έχω καταλάβει ακόμα για ποιο λόγο αυτός ο άνδρας είναι στο σπίτι του και κοιμάται ήσυχος ενώ εγώ τραβιέμαι απο το πρωί μέχρι το βράδυ για να δω πως θα βγάλω την χασούρα του 1.200.000 ευρώ, πως θα σώσω την εταιρεία και θα προφυλάξω τα 200 άτομα προσωπικό.»  λέει ο κ. Ρισσάκης.

Παράλληλα ο X. Ρισσάκης ξεκαθαρίζει ότι δεν πιστεύει τους ισχυρισμούς του 45χρονου όσον αφορά το τι έγιναν τα χρήματα ενώ θέλει να στείλει το δικό του μήνυμα στον άνδρα ζητώντας του να επιστρέψει ακόμα και ένα μέρος των χρημάτων που υπεξαίρεσε, προκειμένου να κλείσει την μαύρη τρύπα που έχει δημιουργηθεί στην εταιρεία, δηλώνοντας ότι θα τον βοηθήσει ο ίδιος αν προβεί σε αυτήν την ενέργεια.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση