HomeΚΡΗΤΗ«Παγώνει» η έναρξη συντήρησης για το κτίριο του Ευαγγελισμού

«Παγώνει» η έναρξη συντήρησης για το κτίριο του Ευαγγελισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η έναρξη εργασιών συντήρησης στο κτίριο του Ευαγγελισμού φαίνεται ότι έχει κάνει τα αίματα να ανάψουν για τα καλά, καθώς σήμερα το πρωί, ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης και στους καταληψίες του κτιρίου.

Ο κίνδυνος ατυχήματος πλέον, είναι ορατός ακόμα και για τους διερχόμενους πολίτες, με τους καταληψίες να υποστηρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν την είσοδο στο συνεργείο που έχει αναλάβει την επισκευή του κτιρίου καθώς οι ίδιοι έχουν μαζέψει χρήματα προκειμένου να αποκαταστήσουν τις φθορές που υπάρχουν.

Ο πρύτανης κ. Στεφάνου συνοδευόμενος απο τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Αναστασάκη προσπάθησαν να συζητήσουν με τους αντιεξουσιαστές τονίζοντας τους ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο είναι επικίνδυνη ακόμα και για τους ίδιους ενώ ήδη, μετά από σχετικές οδηγίες της Πολεοδομίας για το κτίριο, το οποίο ανήκει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, έχει γίνει διαγωνισμός με ανάθεση σε ανάδοχο για τα έργα υποστήριξης.

Η συζήτηση φαίνεται ότι απέβη άκαρπη καθώς οι καταληψίες παρέμεναν ανυποχώρητοι στις θέσεις τους με τον πρύτανη, το κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να αποχωρούν από το σημείο.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση