HomeΚΡΗΤΗΔράσεις από του επιχειρηματίες των Μαλίων για να δοθεί τέλος στον «τουρισμό του αλκοόλ»

Δράσεις από του επιχειρηματίες των Μαλίων για να δοθεί τέλος στον «τουρισμό του αλκοόλ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στην εικόνα που παρουσιάζει κάθε καλοκαίρι η περιοχή των Μαλίων, με τους ασύδοτους νεαρούς τουρίστες που έρχονται στην περιοχή μόνο και μόνο για ξέφρενη νυχτερινή διασκέδαση και κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων αλκοόλ, είναι οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών κέντρων της περιοχής.

Οι ίδιοι σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή επιδιώκουν να δώσουν τέλος σε όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν τα Μάλια προορισμό για τον λεγόμενο «τουρισμό του αλκοόλ».

Όπως δηλώνουν οι ίδιοι, θα ληφθούν μέτρα για την ηχορύπανση, την άγρα πελατών αλλά και για την ανεξέλεγκτη κατανάλωση αλκοόλ, ενώ όποιος συνάδελφος τους δεν συμμορφώνεται με τις συλλογικές αποφάσεις του κλάδου θα απομονώνεται.

Ως πρώτο μέτρο αποφασίστηκε να υπάρξει εισιτήριο εισόδου στα νυχτερινά κέντρα που θα αντιστοιχεί στην ελάχιστη κατανάλωση αλκοολούχου ποτού και κανείς επιχειρηματίας δεν θα συνεχίσει φέτος την πρακτική των 5 ποτών έναντι 5 ευρώ.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή θα επιδιωχθεί  η διοργάνωση δράσεων και εκδηλώσεων, όπως επιδείξεις μόδας ή γευσιγνωστικά events με γνωστούς σεφ, προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των νεαρών – ως επί το πλείστον – επισκεπτών της περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση