HomeΚΡΗΤΗΣαμαράς: Υπάρχει κυβερνητική ανεπάρκεια

Σαμαράς: Υπάρχει κυβερνητική ανεπάρκεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για «ανεπάρκεια» κατηγόρησε σήμερα την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο. Ο κ. Σαμαράς έφθασε στο Ηράκλειο προκειμένου να παρευρεθεί και να μιλήσει στην τέταρτη προσυνδιάσκεψη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με θέμα «Σταθερότητα + Μεταρρυθμίσεις = Ανάπτυξη – Η Ελλάδα της επόμενης ημέρας» που θα ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» (δείτε εδώ).

Στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο αναφέρθηκε στην Επέτειο της Μάχης της Κρήτης και την επίσκεψη του στο νησί, λέγοντας ότι «είναι μια επίσκεψη γεμάτη συμβολισμούς καθώς αυτές τις ημέρες εορτάζεται η Μάχη της Κρήτης».

Παράλληλα υπενθύμισε ότι, πέρσι τέτοια εποχή, ήταν πάλι στο νησί και πρόσθεσε ότι βρίσκεται εδώ για θέματα που σχετίζονται άμεσα με την Κρήτη καθώς, όπως είπε, «το σημερινό μας θέμα είναι η ανάπτυξη».

Στο σημείο αυτό υπενθύμισε τις κινήσεις που είχαν γίνει με την Κίνα για το λιμάνι του Νότου και το αεροδρόμιο Καστελίου όπου -όπως είπε- «βάλαμε μπροστά», αλλά και τις προσπάθειες που είχαν γίνει προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα των οδικών αξόνων. «Ελπίζω αυτά να προχωρήσουν. Να μη σταματήσουν λόγω της κυβερνητικής ανεπάρκειας, η οποία είναι ορατή όπου και αν γυρίσει κανείς το μάτι του» σημείωσε ο κ. Σαμαράς.

Αναφερόμενος στη ΝΔ είπε πως προχωρεί δυναμικά και ενωμένη. «Είμαστε όλοι εδώ προκειμένου να δώσουμε το μήνυμα μιας ισχυρής Νέας Δημοκρατίας, η οποία προχωράει δυναμικά και ενωμένη» είπε χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις ανέφερε ότι επί του παρόντος κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη τους, αν δεν υπάρξει συγκεκριμένο κείμενο. Συμπλήρωσε ότι ελπίδα της ΝΔ είναι, γρήγορα με ένα κείμενο και μία σωστή συμφωνία, η χώρα να μη χάσει την αναπτυξιακή φόρα που είχε.

«Δυστυχώς εκεί είναι μεγάλο το πρόβλημα. Βλέπουμε αυτή τη ροπή για ανάπτυξη να μετατρέπεται σε τάση προς ύφεση. Αυτό θα είναι ό,τι χειρότερο. Ιδιαίτερα για περιοχές όπως είναι η Κρήτη, όπου οι δυνατότητες ανάπτυξης είναι παραπάνω από ορατές» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τον Α. Σαμαρά υποδέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Θέμης Τζουλιαδάκης, πολιτευτές, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και τοπικά στελέχη της Ν.Δ..

Διαφήμιση
Διαφήμιση