HomeΚΡΗΤΗΣυγκινεί και πάλι ο Θ. Παπαδουλάκης – Δείτε το νέο μήνυμα της «Αποστολής»

Συγκινεί και πάλι ο Θ. Παπαδουλάκης – Δείτε το νέο μήνυμα της «Αποστολής»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγωνιζόμαστε. Μοιραζόμαστε. Στηρίζουμε. Ελπίζουμε. Αγαπάμε τον διπλανό μας.

Με τις πέντε αυτές λέξεις ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, μας παροτρύνει όλους μας, μέσω του νέου τηλεοπτικού κοινωνικού του μηνύματος, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και να ανοίξουμε τα μάτια της ψυχής μας σε μια εξαιρετικά δύσκολη για την Ελλάδα περίοδο.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στον δημοτικό κήπο Χανίων και το σενάριο προκαλεί έντονη συγκίνηση.

Συγκεκριμένα μπροστά από το ιστορικό καφενείο της πόλης, δύο αγόρια (8-10 ετών) παίζουν μπάλα. Ο τηλεθεατής διαπιστώνει ότι τα παιδιά παίζουν ανέμελα αν και το ένα φαίνεται να φορά φθαρμένα ρούχα.

Ο φακός κατευθύνεται στο καφέ. Εκεί η μητέρα του ενός, καλεί το παιδί της να διακόψει το παιχνίδι για να φάει κάτι. Απευθύνεται στο παιδάκι με τα καινούργια ρούχα. Το αγοράκι τρέχει στη μητέρα και πλησιάζει το τραπέζι. Το άλλο παιδάκι μένει μόνο του και κοιτάζει …

Το αγοράκι που βρίσκεται στο τραπέζι μαζί με τη μητέρα του βλέπει το τοστ, το οποίο είναι κομμένο στη μέση. Στη συνέχεια κοιτάζει τη μητέρα του. Χωρίζει το τοστ στα δύο βάζει το ένα κομμάτι σε μια χαρτοπετσέτα και το άλλο σε μια άλλη. Κοιτάζει πάλι τη μητέρα του. Εκείνη, συγκινημένη του κάνει νεύμα ότι συμφωνεί.

Τα δύο αγοράκια μοιράζονται το φαγητό αλλά πιο δίπλα βρίσκεται ένας άστεγος. Το παιδί τρέχει δίπλα του και μοιράζεται και το δικό του φαγητό δείχνοντας έμπρακτη αγάπη σ έναν άνθρωπο που υποφέρει.

Η «Αποστολή» μας καλεί να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και να στηρίξουμε την προσπάθεια της, να καλύπτει τις μηνιαίες ανάγκες 56000 οικογενειών.

Σκηνοθέτης και αυτής της παραγωγής, είναι ο διακεκριμένος Θοδωρής Παπαδουλάκης γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «το νησί» που προβλήθηκε το 2010 από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση