HomeΚΡΗΤΗΝέα διάσταση στην υπόθεση του Talos από την ιδιοκτήτρια εταιρία

Νέα διάσταση στην υπόθεση του Talos από την ιδιοκτήτρια εταιρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα διάσταση φαίνεται να παίρνει η υπόθεση του Talos Plaza λίγο πριν την έκδοση της απόφασης από το Τοπικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων μετά από καταγγελία «φωτιά» που κάνει η ιδιοκτήτρια εταιρία του Talos «Δομική Ακινήτων Α.Ε.».

Αφορμή για την καταγγελία στάθηκε το έγγραφο που υπογράφει το τμήμα Νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με το οποίο ζητείται να κλείσει το πολυσινεμά στο Talos.

Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον ιδιοκτήτη της εταιρίας «Δομική Ακινήτων» Κωνσταντίνο Χούμπαυλη που με επιστολή του στον υπουργό, Π. Λαφαζάνη, του καταγγέλλει «Κύριε υπουργέ, με ιδιαίτερη λύπη και έκπληξη λάβαμε γνώση του περιεχομένου τού εν θέματι εγγράφου του Αυτοτελούς Τμήματος Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Έργου του υπουργείου σας, το οποίο κατά τρόπο παράνομο αλλά και θεσμικά απαράδεκτοθίγει έννομα συμφέροντα των εταιρειών μας, αποσκοπώντας στη δημιουργία τετελεσμένων καταστάσεων και επιχειρώντας να προκαταλάβει την επικείμενη κρίση του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας, που έχει αρμοδίως επιληφθεί των σχετικών θεμάτων».

Παράλληλα, ο κ. Χούμπαυλης ισχυρίζεται στην καταγγελία του ότι παρατηρείται μία μορφή χειραγώγησης ως προς την οριστική απόφαση που εκκρεμεί από το τοπικό ΣΥΠΟΘΑ κατονομάζοντας μάλιστα και το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω απ’ αυτήν την πράξη.

«Η ιδιαίτερη ανησυχία μας για τα ανωτέρω γεγονότα ενισχύεται από την ευλόγως πιθανολογούμενη ανάρμοστη εμπλοκή στελέχους του υπουργείου σας, που δημιουργεί υπόνοιες απόπειρας αθέμιτου επηρεασμού των αρμόδιων υπηρεσιών που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα το ίδιο αυτό πρόσωπο εκπροσωπεί δικαστικά και εξώδικα αντιδίκους των εταιρειών μας στην ίδια αυτή υπόθεση», τονίζει στην καταγγελία του ο κ. Χούμπαυλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση