HomeΚΡΗΤΗΟλοκληρώνονται οι εργασίες για το δωρεάν wifi στο δήμο

Ολοκληρώνονται οι εργασίες για το δωρεάν wifi στο δήμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησαν και ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες οι εργασίες επισκευής και συντήρησης σημείων δωρεάν ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο του Δήμου Χανίων. Πρόκειται για 10 σημεία, που βρίσκονται στην πόλη των Χανίων αλλά και σε περιαστικές περιοχές, τα οποία αντιμετωπίζουν πρόβλημα λειτουργίας.

Τα free wi-fi spots, τα οποία θα επαναλειτουργήσουν σε λίγες ημέρες είναι τα ακόλουθα:

Πλατεία Δικαστηρίων, Παραλία Κουμ – Καπί, Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού, Γυμνάσιο και Νηπιαγωγείο Δαράτσου, Περιφ. Ιατρείο Κάτω Σταλού, Γυμναστήριο Άνω Σταλού, Κ.Ε.Π Αγίας Μαρίνας, Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας, Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου.

«Μόλις διαπιστώσαμε ότι από τα 52 free wi-fi spots του Δήμου αρκετά ήταν εκείνα που δεν λειτουργούσαν, προχωρήσαμε στις εργασίες επισκευής και συντήρησης των 10 προβληματικών σημείων ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Δημήτρης Φραγκάκης. «Η καλή λειτουργία του υπάρχοντος δικτύου ελεύθερης πρόσβασης στο internet είναι η πρώτη και αυτονόητη προτεραιότητά μας. Επόμενος στόχος μας είναι η περαιτέρω ενίσχυση τέτοιων δωρεάν σημείων, ώστε δημότες και επισκέπτες των Χανίων να απολαμβάνουν καλύτερες και πιο γρήγορες υπηρεσίες, μέσω διαδικτύου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση