HomeΚΡΗΤΗ«Αστακός» ο Κρουσώνας μετά το αιματηρό περιστατικό

«Αστακός» ο Κρουσώνας μετά το αιματηρό περιστατικό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία στο Κρουσώνα μετά το αιματηρό περιστατικό που συνέβη χθες το απόγευμα, όταν ένας κτηνοτρόφος επιχείρησε να λύσει τις διαφορές που είχε με δύο άτομα με… όπλα.

Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν «περικυκλώσει» την περιοχή υπό τον φόβο νέου επεισοδίου ενώ την ίδια ώρα αναζητούν και τον δράστη ο οποίος μέχρι στιγμής είναι… άφαντος.

Οι αρχές έχουν ν’ αντιμετωπίσουν μία κοινωνία που κρατάει «κλειστό» το στόμα της ενώ την ίδια ώρα προσπαθούν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για να διαλευκάνουν την υπόθεση.

KROYSONAS (6) KROYSONAS (2)

Στο νοσοκομείο οι δύο άνδρες

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται ο 27χρονος και 42χρονος μετά το αιματηρό περιστατικό (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα τραύματά τους είναι σοβαρά – ο ένας έχει τραυματιστεί στην πλάτη και ο δεύτερος στο πόδι – ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

KROYSONAS (5) KROYSONAS (4)

Το αστυνομικό δελτίο Τύπου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι χθες (18.05.2015) το απόγευμα, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Μαλεβιζίου πυροβόλησαν, σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 27 και 42 ετών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Ο 27χρονος και ο 42χρονος διεκομίσθηκαν στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

KROYSONAS (3)

KROYSONAS (1)

Διαφήμιση
Διαφήμιση