HomeΚΡΗΤΗΕυχές του δημάρχου Κισσάμου για τα παιδιά που δοκιμάζονται στις πανελλήνιες

Ευχές του δημάρχου Κισσάμου για τα παιδιά που δοκιμάζονται στις πανελλήνιες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Θ. Σταθάκης στέλνει στους μαθητές το δικό του μήνυμα συμπαράστασης και καλής επιτυχίας, το οποίο έχει ως εξής:

«Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου, το δικό τους αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων, να έχουν καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία για να φέρουν εις πέρας την προσπάθεια του επιτυχώς, με νηφάλια σκέψη και ψυχραιμία. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μία από τις πολλές «μάχες» που καλείστε να δώσετε στην ζωή σας αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών. Σίγουρα είναι μια σημαντική ευκαιρία για όλους αλλά σίγουρα όχι η μοναδική. Συμπαραστάτες στον αγώνα σας αυτό είναι οι γονείς, οι κηδεμόνες και οι καθηγητές σας  που στηρίζουν κάθε προσπάθεια σας, με την σκέψη τους πάντα να είναι δίπλα σας, ευχόμενος και σε αυτούς καλή δύναμη. Είμαι βέβαιος ότι οι προσπάθειες του καθενός σας ξεχωριστά θα ανταμειφθούν. Εύχομαι και πάλι καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους του υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.»

Ευχές για καλή επιτυχία στέλνει στους μαθητές και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κισσάμου κ. Β. Γλαμπεδάκης ο οποίος σε γραπτή δήλωση του επισημαίνει τα εξής:

«Εύχομαι  καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους του μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Με σοβαρότητα, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση, να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που πήρατε από τους εκπαιδευτικούς σας, τις θυσίες και τους κόπους σας, που με τη συμπαράσταση των γονιών σας, εύχομαι να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον κάθε έναν από εσάς. Η έκβαση αυτή της μάχης, αν και πολύ σημαντική, να είστε βέβαιοι ότι δεν ορίζει ούτε προδιαγράφει τη ζωή σας. Θα σας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες να ανοίξετε τα φτερά σας και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Χωρίς άγχος, με καθαρή σκέψη, υπομονή και αισιοδοξία εύχομαι να ολοκληρώσετε αυτή την προσπάθεια με επιτυχία.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση