HomeΚΡΗΤΗΑποσπούσαν πορτοφόλια με.. συνεργασία

Αποσπούσαν πορτοφόλια με.. συνεργασία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο υποθέσεις κλοπής εξιχνιάστηκαν χθες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου καθώς συνελήφθησαν δύο 32χρονες.

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι οι δύο γυναίκες κατάφεραν να αποσπάσουν το πορτοφόλι απο έναν 71χρονο το οποίο περιείχε το ποσό των 500 ευρώ.

Οι γυναίκες φαίνεται ότι είχαν συγκεκριμένη μέθοδο και ενώ η μια απασχολούσε τον άτυχο άνδρα, η άλλη κατάφερε να του αποσπάσει το πορτοφόλι χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί αμέσως.

Στην συνέχεια όταν ο 71χρονος κατάλαβε ότι λείπει το πορτοφόλι του απευθύνθηκε στις αρχές, ενώ το μεσημέρι μια ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου τις εντόπισε και τις συνέλαβε.

Από την διαδικασία της προανάκρισης, προέκυψε ότι είχαν διαπράξει ακόμα μια κλοπή, προχθες χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο.

Οι δύο γυναίκες είχαν αποσπάσει ακόμα ένα πορτοφόλι απο μια 58χρονη, το οποίο και περιείχε το ποσό των 240 ευρώ καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αντίστοιχες πράξεις. Και για τις δύο έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση