HomeΚΡΗΤΗΣτο Ηράκλειο 192 επισκέπτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια – Εντυπωσιάζει το κρουαζιερόπλοιο των πλουσίων

Στο Ηράκλειο 192 επισκέπτες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια – Εντυπωσιάζει το κρουαζιερόπλοιο των πλουσίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέχρι τις 7 το απόγευμα θα βρίσκονται στο Ηράκλειο οι 192 επιβάτες του εντυπωσιακού για τη χλιδή και την πολυτέλειά του κρουαζιερόπλοιου «Star Pride», το οποίο έδεσε νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Μπορεί ο αριθμός των επιβατών να μην θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλος, ωστόσο πρόκειται για επισκέπτες με εξαιρετικά υψηλή οικονομική επιφάνεια. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο διαθέτει αποκλειστικά και μόνο καμπίνες – σουίτες.

Η διάρκεια της παραμονής των επισκεπτών στο Ηράκλειο θεωρείται ιδιαίτερα ικανοποιητική, ενώ υψηλοτάτου επιπέδου είναι και οι παροχές υπηρεσιών στο Star Pride, το οποίο έφτασε στο λιμάνι με 142 άτομα πλήρωμα.

Ο πρόεδρος του ΟΛΗ Γιάννης Μπρας, δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για τη σημερινή κίνηση στο λιμάνι και με πρωινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έκανε τον απολογισμό της σημερινής ημέρας.

Έτσι, σήμερα μόνο κατέπλευσαν ήδη ή αναμένονται 3 εμπορικά πλοία, 1 φορτηγό με κοντέινερ, 2 κρουαζιερόπλοια, δύο επιβατηγά πλοία και άλλα δύο από τη Σαντορίνη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση