HomeΚΡΗΤΗΣχέδιο εθελοντικού καθαρισμού του ΒΟΑΚ και στο Λασίθι

Σχέδιο εθελοντικού καθαρισμού του ΒΟΑΚ και στο Λασίθι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη πρόκειται να υλοποιηθεί εκστρατεία ευαισθητοποίησης-ενημέρωσης των πολιτών με στόχο την καθαριότητα στο Βόρειο Οδικό Άξονα, που θα επεκταθεί και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο. Παράλληλα με την δράση καθαριότητας θα γίνει διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού, ενώ για την προώθηση της εκστρατείας θα υπάρξει ειδικό video που θα προσκαλεί τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια. Η δράση θα εξελιχθεί στις 24 Μαΐου και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες του νησιού με την συνεργασία των εμπλεκόμενων δήμων, υπηρεσιών, εθελοντικών οργανώσεων και πολιτιστικών συλλόγων.

Την Τρίτη 12 Μαΐου η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη προσκάλεσε ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων φορέων, σωμάτων ασφαλείας, υπηρεσιών, πολιτιστικών συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας Λασιθίου.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη στις 24 Μαΐου 2015 και συγκεκριμένα στο ύψος των Λιμνών (στο parking στο 189χλμ), στο Δήμο Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθούν συμβολικές δράσεις καθαρισμού του ΒΟΑΚ σε συνεργασία με τους Δήμους και τους φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Οι πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης που έχουν προγραμματιστεί και θα λάβουν χώρα σε όλη την Κρήτη σκοπό έχουν την αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων ώστε να γίνει πιο καθαρό αλλά και πιο ασφαλές το οδικό δίκτυο της Κρήτης, σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Πετράκη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου ευχαρίστησε όλους τους φορείς και ειδικά τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου για την συνδρομή τους στην συγκεκριμένη εκστρατεία καθαρισμού του ΒΟΑΚ.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση