HomeΚΡΗΤΗΙσόβια κάθειρξη για τους κατηγορούμενους με τις μαγκούρες

Ισόβια κάθειρξη για τους κατηγορούμενους με τις μαγκούρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης αποφάσισε να επιβάλλει το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, στους τρεις κατηγορούμενους όσον αφορά την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου που είχε σημειωθεί πριν απο ένα χρόνο στο Αντισκάρι και είχε στοιχίσει την ζωή στον 51χρονο Κωνσταντίνο Προβιδάκη.  Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ενώ η διαδικασία που ξεκίνησε χθες το πρωί με την πρόταση της εισαγγελέως,  ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα.Οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για την δολοφονία του άτυχου άνδρα και συγκεκριμένα ο 34χρονος  που φέρεται ότι ξεκίνησε το επεισόδιο επιτιθέμενος στον 51χρονο με την μαγκούρα, επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης καθώς και φυλάκιση 26 μηνών για τις πλημμεληματικές πράξεις που του αποδόθηκαν.

Στον 25χρονο αδερφό του εκτός από τα ισόβια επιβλήθηκε και ποινή φυλάκισης 12 μηνών, ενώ στον 27χρονο βοσκό, ισόβια και  3 χρόνια και 4 μήνες φυλάκισης.

Τα μέτρα ασφαλείας και χθες ήταν δρακόντεια στο δικαστήριο ενώ πολλές ήταν οι φορές που τα αίματα άναψαν. κατά την διάρκεια της δίκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση