HomeΚΡΗΤΗΕορταστική εβδομάδα «40 χρόνια Creta Maris»!

Εορταστική εβδομάδα «40 χρόνια Creta Maris»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την Παρασκευή 1 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαΐου, το Creta Maris γιόρτασε τη 40στη επέτειο λειτουργίας του. Με καλεσμένους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, την οικογένεια Μεταξά και φυσικά φίλους και συνεργάτες, το ξενοδοχείο ολοκλήρωσε με επιτυχία μία εβδομάδα εκδηλώσεων, γεμάτη αναμνήσεις, συγκινητικές στιγμές και διασκέδαση!

cretamaris

Το εορταστικό πρόγραμμα περιελάμβανε τέχνη, εκθέσεις, συναυλίες, πάρτι και φυσικά παράδοση. Κατά τη διάρκεια της εορταστικής εβδομάδας, το Creta Maris, μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων, διέδωσε όχι μόνο τη δική του ιστορία, αλλά και την ιστορία και τις παραδόσεις της Κρήτης. Για άλλη μια φορά στήριξε με τον δικό του μοναδικό τρόπο αυτούς που το έχουν ανάγκη, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου διημέρου τέχνης, κατά το οποίο δημιουργήθηκαν και πουλήθηκαν περισσότερα από 60 έργα τέχνης, ενώ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πρόκειται να δοθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα». Συνεχίζοντας, διέδωσε τον πολιτισμό της Κρήτης, διοργανώνοντας συναυλίες όπως αυτές του Λυκείου Ελληνίδων και αδελφών Στρατάκη αλλά και του Συνόλου Νυκτών και Τοξοτών Οργάνων Κρήτης. Τέλος, έσβησε τα κεράκια της τούρτας του κατά τη διάρκεια ενός μοναδικού Gala Dinner, στο οποίο περισσότεροι από 800 καλεσμένοι απόλαυσαν κρητική και ελληνική κουζίνα.

cretamaris2

Η εβδομάδα αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική τόσο για το ίδιο το ξενοδοχείο, όσο και για την Κρήτη και τον τουρισμό. Από την ίδρυσή του, το 1975 μέχρι και σήμερα, το Creta Maris κατάφερε επάξια να εξασφαλίσει το μεγαλύτερο βραβείο που αναζητά κάθε επιτυχημένη επιχείρηση… Την εμπιστοσύνη των επισκεπτών του. Στο διάστημα των περασμένων 40 ετών απέδειξε πως η σκληρή δουλειά και το ομαδικό πνεύμα είναι το κλειδί για τη διαδρομή προς την κορυφή.  Πολλές εμπειρίες, χαρές, λύπες, συγκινητικές στιγμές και βέβαια επιτυχίες αποτελούν πλέον την ιστορία του.

Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση