HomeΚΡΗΤΗΜάχη για να μην χάσει την όραση του δίνει ο 27χρονος

Μάχη για να μην χάσει την όραση του δίνει ο 27χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε νέα λεπτή χειρουργική επέμβαση φαίνεται ότι θα υποβληθεί τα επόμενα 24ωρα ο 27χρονος ο οποίος το περασμένο Σάββατο, ενώ διασκέδαζε σε μπαρ του Ρεθύμνου τραυματίστηκε με ένα γυαλί που μπήκε στο μάτι του.
Τα νέα για την εξέλιξη της υγείας του δεν είναι ενθαρρυντικά καθώς έχει χάσει την όραση του και πλέον οικογένεια και φίλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα.
Από την πρώτη στιγμή που ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, οι γιατροί ήταν επιφυλακτικοί ενώ φαίνεται ότι δίνουν αγώνα προκειμένου να μην χρειαστεί να αφαιρεθεί και ο ίδιος ο οφθαλμός.

Την ίδια ώρα αγανακτισμένοι δηλώνει η οικογένεια του 27χρονου, έχοντας παράλληλα υποβάλλει μήνυση σε όσους θεωρεί υπεύθυνους για τον τραυματισμό του άνδρα.
Στοιχείο κλειδί για την διαλεύκανση της υπόθεσης φαίνεται ότι είναι οι κάμερες οι οποίες υπήρχαν μέσα στο μπαρ και έχουν καταγράψει τα όσα συνέβησαν την μοιραία βραδιά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο τραυματισμός του 27χρονου προήλθε απο γυαλί που μπήκε στο μάτι του κατά την διάρκεια καυγά που ξέσπασε εντός του μαγαζιού, χωρίς όμως ο ίδιος ή η παρέα του να έχει καμία συμμετοχή σε αυτόν.

Οι αστυνομικές αρχές μελετάνε όλα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους προκειμένου να βρουν ποιοι είναι αυτοί που εμπλέκονται στο επεισόδιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση