HomeΚΡΗΤΗΓνωρίζοντας τα τείχη μέσω του αθλητισμού

Γνωρίζοντας τα τείχη μέσω του αθλητισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Ηρακλείου και το ΚΕΘΕΑ –ΑΡΙΑΔΝΗ μετά την επιτυχημένη συνεργασία που εγκαινίασαν με διάφορες σημαντικές περιβαλλοντικές δράσεις και αφορούσαν τα Ενετικά τείχη ,επεκτείνουν τις εθελοντικές δραστηριότητες και στον Αθλητισμό.
Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας προετοιμασίας του Αθλητικού γεγονότος που διοργανώνεται την Κυριακή 24 Μαΐου και ώρα 18:00 στον προμαχώνα Μαρτινέγκο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ Κώστας Βαρδαβάς και Γιάννης Αναστασάκης, η πρόεδρος του 1ου Διαμερίσματος κ. Μαρίνα Ανδρωνά , υπηρεσιακά στελέχη του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη και του Δήμου και τα 1ο και 8ο Δημοτικά σχολεία
Δήμος και ΚΕΘΕΑ Αριάδνη απευθύνουν πρόσκληση στους Ηρακλειώτες, μικρούς και μεγάλους να παραβρεθούν στην αθλητική γιορτή πάνω στα τείχη, να περπατήσουν και να συμμετέχουν σε αθλήματα όπως ρίψεις, άλματα, τοξοβολία, ξιφασκία, σκάκι κ.α.
Κοινός στόχος της προσπάθειας αυτής είναι οι πολίτες του Ηρακλείου να γνωρίσουν τα τείχη, ν’ αθληθούν πάνω σε αυτά, να περάσουν ευχάριστες στιγμές και να τα φροντίσουν όπως φροντίζουν το σπίτι τους, τη γειτονιά τους.
Το αθλητικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προγραμματικής συνεργασίας του Δήμου και του KEΘEA ΑΡΙΑΔΝΗ με τίτλο «ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΟΧΑΣΤΗ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ» που έχει αγκαλιάσει τα ενετικά τείχη από τη περιοχή της πύλης Ιησού ως και τον προμαχώνα Μαρτινέγκο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση