HomeΚΡΗΤΗΔιατηρούσε μίνι… χασισόκηπο – Τον «πρόδωσε» το τσιγαριλίκι

Διατηρούσε μίνι… χασισόκηπο – Τον «πρόδωσε» το τσιγαριλίκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο μίνι… χασισόκηπος που διατηρούσε ένας 34χρονος στο Ηράκλειο ήρθε στο «φως» όταν ο ίδιος μαζί με δύο φίλους του κάπνιζαν ένα… τσιγαριλίκι σε δρόμο του Ηρακλείου.

Όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ, όταν ο 34χρονος είχε κάνει μία στάση με το αμάξι του σε δρόμο του Ηρακλείου και απολάμβανε ένα «τσιγαριλίκι» με δύο φίλους του (22 και 24 χρόνων).

Από το σημείο όμως πέρασαν άνδρες των ΤΑΕ Ηρακλείου και τους πλησίασαν για να κάνουν έναν τυπικό έλεγχο. Ο 22χρονος  μόλις είδε τους αστυνομικούς «πάγωσε» και πέταξε μία συσκευασία αλλά και το τσιγαριλίκι. Οι διωκτικές αρχές αντιλήφθηκαν την κίνησή του και βρήκαν την συσκευασία η οποία περιείχε 17,9 γραμμάρια κάνναβις.

Παράλληλα, σε έλεγχο που έκαναν στους τρεις άνδρες βρήκαν και μία συσκευασία με 0,7 γραμμάρια χασίς.

Λίγη ώρα αργότερα, άνδρες των ΤΑΕ σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν έλεγχο στο αγρόκτημα του 34χρονου όπου βρήκαν και κατάσχεσαν: 5 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούντο επιμελώς, ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, 15,4 γραμμάρια κάνναβης σε αυτοσχέδια συσκευασία, ένα μεταλλικό κουτί με μικροποσότητα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά (με υπολείμματα κάνναβης στην επιφάνεια της) και σπόρους κάνναβης.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση