HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 28ος Κορακοβούνιος Δρόμος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 28ος Κορακοβούνιος Δρόμος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 28ος Κορακοβούνιος δρόμος που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κορακοβουνίου, την  τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ και τον Σύλλογο Καραμπουρνιωτών Ηρακλείου.

Σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών  επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν: Νικητής στους άνδρες στα 4.000μέτρα ήταν ο αθλητής του AOΛ Χατζάκης Καζάνης Χρήστος  11.30 και στις γυναίκες η Μανιαδάκη Μαρίνα από την Ιεράπετρα με χρόνο 13΄56 που αποτελεί ρεκόρ και για τις γυναίκες.

korakovounios

O Αγώνας αυτός διεξήχθη στην μνήμη του Ιωάννη Καμπαξή και επίσης ήταν αφιερωμένος στον Μαραθωνοδρόμο Φάνη Τσιμιγκάτο που πρόσφατα έφυγε από την ζωή και τέλος στον Ζαδέλη Μαρίνο πατέρα του μέλους μας Ζαδέλη Άννας

Στον αγώνα έτρεξαν πάνω από 240 αθλητές από όλη την Κρήτη που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχής αθλητών.

Από τους διοργανωτές τιμήθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό ο κριτής στίβου Γιώργος Γωνιωτάκης.

korakovounios3

Οι αγώνες ξεκίνησαν με το αγώνισμα των 500μέτρων ακολούθησαν τα 1.000μέτρα και τελευταίο αγώνισμα ήταν τα 4.000 μέτρα από την Λοφούπολη περνώντας από την οδό Κρητών Μαραθωνοδρόμων τερμάτισε στον ναό Αγ.Γεωργίου.

Μετά το τέλος των αγωνισμάτων παρατέθηκε μπουφές με την παραδοσιακή φασολάδα για όλους τους παραβρισκόμενους προσφορά του Συλλόγου Καραμπουρνιωτών Ηρακλείου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την συμβολική βοήθεια τους στον αγώνα την τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου την Ελληνική αστυνομία  τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου   για την φιλοξενία και όλους τους εθελοντές του αγώνα.

korakovounios4

Επίσης  όλους τους χορηγούς του αγώνα για την ευγενική τους χορηγία όπως: Ασκληπειός Κρήτης-Βότομος Α.Ε.- Σύλλογος Καραμπουρνιωτών-Μοτοποδηλατεμπορική Στεφανάκης-Βιβλιοπλείο Ανθολόγιο-βιοτεχνία κρουασάν Μαυροφρύδη(μεγάλοι χορηγοί) Μινωικές Γραμμές-ΑΝΕΚ Blustars feries-Αρχιεπισκοπή Κρήτης-Δήμος Ηρακλείου-Κρητικός Φούρνος-Σ/Μ Χαλκιαδάκης- Οινοιποιία Αλεξάκη &Silba Δήμος Ηρακλείου,καταστήματα Ομηρόλης,Κοκολάκη Ευαγγελία- Φροντηστήρια ξένων γλωσσών Χατζηδάκης Γιώργος, φούρνος Βενέρη , κατάστημα χρωμάτων Καραντεμίρης και Ζαχαροπλαστείο Μέλο Water city,Ποδιατρικό κέντρο Ηρακλείου».

korakovounios5

Διαφήμιση
Διαφήμιση