HomeΚΡΗΤΗΑπο το αεροδρόμιο στην φυλακή

Απο το αεροδρόμιο στην φυλακή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ήθελαν να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον σε Γερμανία, Ιταλία και Ελβετία όμως δεν τα κατάφεραν. Ο λόγος για 3 άνδρες και 4 γυναίκες που πίστεψαν ότι έχοντας στην κατοχή τους πλαστά έγγραφα θα κατάφερναν να ξεγελάσουν τον αστυνομικό έλεγχο και να ταξιδέψουν προς την Ευρώπη απο το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα χθες το πρωί συνελήφθη μια 55χρονη γυναίκα απο το Αφγανιστάν  η οποία είχε πλαστά έγγραφα απο την Βουλγαρία ενώ σκόπευε να αναχωρήσει για την Γερμανία.
Το απόγευμα συνελήφθη μια 26χρονη αλλοδαπή υπήκοος της Σομαλίας, διότι είχε στην κατοχή της πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα απο την Ολλανδία, θέλοντας να “δραπετεύσει” προς την Γενεύη Ελβετίας.
Λίγο αργότερα ακόμα πέντε άτομα συνελήφθησαν κατηγορούμενα για πλαστογραφία. Ειδικότερα πρόκειται για έναν 26χρονο  Σομαλό, έναν 45χρονο απο την Λιβύη, έναν 39χρονο απο την Συρία καθώς και δύο ακόμα γυναίκες απο την Συρία, μια 65χρονη και μια 41χρονη.
Ο 39χρονος απο την Συρία είχε προορισμό την Γενεύη ενώ οι υπόλοιποι  συλληφθέντες ήθελαν να ταξιδέψουν προς την Ιταλία. Και τα 7 πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία προκειμένου να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση