HomeΚΡΗΤΗΗ «Κρητών Άρτος» στην… Μεγάλη συνάντηση

Η «Κρητών Άρτος» στην… Μεγάλη συνάντηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εταιρία ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ συμμετείχε στην 3η Παγκρήτια έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» και παράλληλα ήταν και χορηγός της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 1-4 Μαϊου.

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκαν το περίπτερό της και δοκίμασαν τα παραδοσιακά προϊόντα της.

Το “Μικιό” το κρητικό, υγιεινό, φυσικό σνακ έκλεψε την παράσταση αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια.

Ανάμεσα στους επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερο της Κρητών Άρτος ήταν και ο Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κ. Γιώργος Σταθάκης μαζί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, και τον διοργανωτή της μεγάλης διοργάνωσης, Νεκτάριο Σερμάκη.

100 επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της Κρήτης παρουσίασαν τα προϊόντα τους στους χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να τα προμηθευτούν απ’ ευθείας από τους παραγωγούς και τους μεταποιητές σε πολύ καλές τιμές.

Την έκθεση επισκέφθηκαν εμπορικοί επισκέπτες από Ελληνικά και ξένα δίκτυα διανομής προϊόντων, που ενδιαφέρονται σε επίπεδο χονδρικής να διακινήσουν τα προϊόντα σε περισσότερα σημεία πώλησης.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλήρες πρόγραμμα μουσικών, χορευτικών, πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων.

DSC_2675 dsc_0946_1200

Διαφήμιση
Διαφήμιση