HomeΚΡΗΤΗΕντυπωσίασε το περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου στην έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση»

Εντυπωσίασε το περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου στην έκθεση «Κρήτη: Η μεγάλη συνάντηση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία, ο Δήμος Ηρακλείου, συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά στην έκθεση «Κρήτη : Η μεγάλη συνάντηση» που άνοιξε τις πύλες της, χθες, Παρασκευή 1η Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο.

Με ένα ενημερωμένο και ελκυστικό, για τους επισκέπτες της έκθεσης, περίπτερο αναδεικνύονται οι ιστορία και ο πολιτισμός του Μεγάλου Κάστρου μέσα από τις σπάνιες εκδόσεις της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης ενώ παράλληλα προβάλλονται και φέτος οι σημαντικές επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων που λειτουργούν στο Ηράκλειο και συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τόπου.

Το περίπτερο του Δήμου επισκέφτηκε ο Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Σταθάκης παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη. Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ινιωτάκης.Στον Υπουργό παρουσιάστηκαν τόσο η τρισδιάστατη αναπαράσταση της πόλης του Ηρακλείου κατά την Ενετική Περίοδο όσο και η διαδικτυακή πύλη του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Η ζωή πέρα από τα τείχη της πόλης).

Μάλιστα ο κ. Σταθάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξαιρετική δουλειά ενώ εντυπωσιασμένοι έφυγαν και οι επισκέπτες της έκθεσης από το περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου αφού τόσο η ιστορία και ο πολιτισμός μέσα από τις μοναδικές εκδόσεις της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, όσο και η τρισδιάσταση αναπαράσταση της Ενετικής περιόδου σε συνδυασμό με τα τοπικά προϊόντα άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση