HomeΚΡΗΤΗΕπί… τάπητος τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο Ηράκλειο

Επί… τάπητος τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης στο Ηράκλειο συζητήθηκαν και αναλύθηκαν χθες το πρωί κατά τη συνάντηση του βουλευτού Σωκράτη Βαρδάκη με μέλη της ΔΕΔΔΗΕ.

Στη συνάντηση πήραν μέρος οι: Σωκράτης Βαρδάκης, Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΔΕΗ Α.Ε., κ. Παναγιωτάκη Μανώλη, Αντιπρόεδρος του ΔΕΔΔΗΕ A.E., κ. Σπίγκος Χρήστος, Βρέντζος Γιάννης, Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ/ΚΗΕ.

Υπό συζήτηση τέθηκαν φλέγοντα θέματα, τα οποία επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης ηλεκτρισμού στο νομό Ηρακλείου. Ειδικότερα ο κ. Βαρδάκης έθεσε το θέμα του προγράμματος αγροτικού εξηλεκτρισμού, την ασφάλεια των εργαζομένων, την έλλειψη και την προμήθεια άμεσα υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την κάλυψη άμεσων αναγκών, τα ομαδικά και ατομικά μέσα προστασίας.

BARDAKHS1

Στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα της λειτουργίας της υγειονομικής επιτροπής έρευνας και διεκπεραίωσης εργατικών ατυχημάτων, η οποία εδώ και 4 έτη είναι ανενεργή δημιουργώντας τεράστια προβλήματα.

Επιπλέον τέθηκε το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού, το οποίο αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που στη Κρήτη ξεκινάει η τουριστική περίοδος και αναμένεται να φιλοξενηθούν εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες.

Οι κ.κ. Παναγιωτάκης Μανώλης και Σπίγκος Χρήστος, Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και Αντιπρόεδρος της ΔΕΔΔΗΕ αντίστοιχα, μετά την τοποθέτηση τόσο του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου Σωκράτη Δ. Βαρδάκης, όσο και του κ. Βρέντζου Γιάννη, Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ/ΚΗΕ, υπήρξαν θετικοί ως προς την άμεση διευθέτηση των ζητημάτων.

Η Συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους κ.κ. Παναγιωτάκη και Σπίγκο να δεσμεύονται ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων στα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν το νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση