HomeΚΡΗΤΗH Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου καταγγέλλει καταστροφή παραλίας

H Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου καταγγέλλει καταστροφή παραλίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την καταστροφή παραλίας στην Πλάκα απέναντι από την Σπιναλόγκα καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Οικολογική Κίνηση Μιραμβέλλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η αναρχία συνεχίζεται! Σε αυτή την χώρα κάνουμε ότι θέλουμε και όπως το θέλουμε! Ο νόμος δεν εφαρμόζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες!

Από ανάρτηση που έγινε στο facebook μάθαμε ότι στρώθηκε κομμάτι της παραλίας στην πλάκα με χαλίκια! Δείτε τις φωτογραφίες απέναντι ακριβώς από την ιστορική Σπιναλόγκα…

Ζούμε σε ένα τόσο πανέμορφο μέρος που άλλοι δίνουν τα πάντα για να έρθουν να ζήσουν εδώ. Ο κόλπος του Μεραμπέλλου είναι ένα από τα πιο καλαίσθητα γεωγραφικά και φυσικά τοπία του κόσμου…. γιατί κάποιοι επιμένουν να το αλλάξουν αυτό; Γιατί προσπαθούμε να φτιάξουμε τεχνιτές κατασκευές και να αλλάξουμε το φυσικό τοπίο; Γιατί δεν μας βολεύει αυτό το πανέμορφο μέρος;

PLAKA ELOYNTAS PARALIA2

Από την ανάρτηση στο facebook αναφέρονται τα εξής:

Πλάκα Ελούντας, η παραλία με το μεγάλο λευκό βότσαλο. Ο Γερμανός επιχειρηματίας έριξε 3Α, το έστρωσε και προετοιμάζεται για την τουριστική σαιζόν. Σύμφωνα με καταγγελίες πρόκειται για μία παράνομη ενέργεια, χωρίς προηγούμενο. Επισκεφθήκαμε το σημείο απ’όπου δίνουμε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες αυτές. Το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου μας δήλωσε ότι έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Απ’ότι φαίνεται υπεύθυνη για το θέμα είναι η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου. Η πολεοδομία δεν εμπλέκεται καθόλου. Εάν είναι τόσο απλά και εύκολα, τότε πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε και εμείς παραλία για αξιοποίηση !!!»

www.cna.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση